O nama

U svijetu koji se svakodnevno mijenja, svima je potrebna vodilja i smjer. Neki će to pronaći sami,  a drugima treba poticaj kako bi se snašli među promjenama i okrenuli situaciju u svoju korist. Na tom putovanju možete se osloniti na one koji su već utabali svoj put i spremni su pomoći drugima.

Alan Gregorec i Kristian Tuđek  dijele strast prema pomaganju ljudima da ostvare svoj potencijal, poduzmu sljedeći korak, usude se riskirati i zauzmu nove pozicije. Oba imaju preko 20 godina poslovnog iskustva u nizu isprepletenih polja kojima je većina cilj postizanje visoke učinkovitosti pojedinaca, timova i organizacija. U svijetu coachinga i treninga polaze od rada na sebi i drugima sa ciljem samo poboljšanja, a o njihovim kvalitetama govori niz uspješnih poslova u različitim tvrtkama i branšama. 

Alan Gregorec iskusni je Gallup® Certified Strengths Coach, NLP coach, master i praktičar, Timski coach, SDI trener, Edukant psihoterapije pod supervizijom – smjer Transakcijska analiza. Kristian Tuđek je Gallup® Certified Strengths Coach, Genos Certified Emotional Intelligence Practitioner, Executive coach, NLP coach i Lego Serious play Facilitator. Ima dugogodišnju karijeru u managementu i prodaji u globalnom okruženju. Zahvaljujući tome, dobro poznaje korporativnu kulturu i kompleksne organizacijske strukture s kojima se nije uvijek lako nositi.  

U svojoj prošlosti odradili su više stotina korporativnih treninga, preko tisuću individualnih i timskih coaching susreta, surađivali s raznim velikim poduzećima i pomogli mnogima da dovedu svoj posao na viši nivo. 

Ono što oba čini iznimnim je kombinacija coaching prakse te iskustva u menadžmentu i prodaji. Zahvaljujući tako raznolikom iskustvu, savršeno mogu primijeniti svoje znanje stečeno godinama rada u managementu u sam coaching pristup te su posebno kvalificirani za suradnju s tvrtkama i korporativni coaching. Glavna zajednička točka ova dva coacha je Gallupov Strengths-based pristup. U svijetu analize i savjetovanja, Gallup® je dugogodišnji div i certifikat ove organizacije čini ih kvalificiranima za posebnu razinu coachinga.  

Ukoliko želite poboljšati svoju praksu kao poduzetnik, menadžer ili voditelj bilo kakvog tipa, imat ćete koristi od Strengths-based coachinga, stoga se javite i poduzmite prvi korak prema ostvarenju svog potencijala. 

Kristian Tudek

Moja ODGOVORNOST (Responsibility)je moj prvi pokretač u našem zajedničkom radu. Ovaj talent me tjera da se psihološki vežem uz ono što smo dogovorili. USREDOTOČENOST (Focus) mi omogućava da imamo jasan cilj i put do tamo, a krozDISCIPLINU (Discipline) osiguravamo da popratimo svaki dogovoreni korak do našeg cilja. POSTIGNUĆE (Achiever) mi daje izdržljivost, upornost i želju da taj cilj ostvarimo. Konačno, moj MEĐUODNOS (Relator)se brine da naše interakcije nisu površne već da izgrađujem duboke i konstruktivne odnose s klijentima. 

Alan Gregorec

Moja DRUŽELJUBIVOST (WOO) me vodi da redovito upoznajem nove ljude i uspostavljanje odnosa s njima mi pruža zadovoljstvo. Kroz POZITIVNOST (Positivity) svoj entuzijazam znam prenijeti i na druge. ORGANIZATOR (Arranger) mi pomaže da sve to posložim i često ga nazivam svojim dirigentom. Sa svojim KOMUNIKATIVNOST (Communication) talentom mislim i učim najbolje kroz interakciju s drugima. Ideje samo početak i imam ih potrebu oživjeti. Na kraju, moja USREDOTOČENOST (Focus) mi pomaže da te ideje prioritiziram.